STCS

Pelanggan Kami

Testimoni sebenar dari para pelanggan kami STCS.my

 

 

 

 

 

 

 


“Encik Junaidi – Jenjarom, Selangor. Beliau menyatakan bahawa perkidmatan kami terbaik dan akan terus menggunakan perkhidmatan kami pada masa akan datang.”

 

 

Encik Junaidi adalah antara para pelanggan kami yang sangat mudah berurusan dalam urusn perbaharui insurans dan cukai jalan. Kami di STCS.my akan pastikan para pelanggan kami, sekali jadi pelanggan dan selamanya terus menjadi pelanggan kami, kami akan berusaha mengekalkan mutu dan qualiti kerja dan perkhitmatan kami.

“Once STCS.my customer, forever stay STCS.my customer. Kami akan pastikannya dengan perkhidmatan kami!” #customerforlife #cubapastinaklagi #cubapastipuashati

 


 

 

“En. Suhaime – Sepang, beliau berpuas hati dengan perkhimatan yang kami berikan.”

 

Encik Suhaime adalah seorang yang menitik beratkan kelebihan yang di tawarkan oleh pihak insurans/takaful. Oleh itu, pihak kami telah mengesyorkan beliau dengan Etiqa Takaful yang menawarkan perkhidmatan towing percuma 200 KM, free-all driver dan claim windscreen yang pantas.

Amat mudah bagi pihak kami berurusan dengan encik Suhaime, semudah 1, 2, 3, request quotation, verify quotation dan delivery road tax.

Tawaran kami kepada encik Suhaime adalah:

 1. Perkhidmatan Percuma
 2. Poslaju Percuma
 3. Laminate Cukai Jalan Percuma
 4. Percuma Hadiah (Voucher KFC)

“Perkidmatan kami semudah 1, 2, 3, Request Quotation, Verify Quotation, Road Tax Delivery.”

 


 

 

“En. Adam – Kajang, beliau memberikan rate 5 bintang kepada nilai perkhidmatan kami.”

 

Encik Adam adalah seorang mudah untuk berurusan, pelanggan hanya meminta sebut harga dan sahkan sebut harga, lalu membuat bayaran ke akaun syarikat agensi kami.

Encik Adam telah memperbahurui insurans motor beliau pada hari isnin persamaan 11hb november 2019, dan pihak kami telah mengepos poslaju cukai jalan motor encik Adam pada hari berikutnya 12hb november. Pada 13hb november encik Adam telah memaklumkan bahawa telah pun menerima cukai jalan beliau.

Tawaran kami kepada encik Adam adalah:

 1. Perkhidmatan Percuma
 2. Poslaju Percuma
 3. Laminate Cukai Jalan Percuma
 4. Percuma Hadiah (Voucher KFC)

Sila telefon atau whatsapp kami segera di nombor 6011-2800-5900 atay Whatsapp    atau layan diri di laman sesawang kami STCS.my

“Kami di STCS.my sentiasa memastikan semua trasaksi berjalan semudah mungkin, baik untuk pelanggan atau pun pihak kami.”

 


 

 

“En. Raja Zulfadzli – Johor Bahru, beliau memberikan rate 9 bintang kepada nilai perkhidmatan kami.”

 

Seperti pelanggan kami yang lain encik Raja adalah seorang pengguna yang berhati-hati dalam pembelian dalam talian, itu adalah langkah yang bijak, kerana pada zaman IT sekarang banyak perkara yang tidak diduga bole berlaku.

Selepas encik Raja membuat pemeriksaa lanjut berkenaan agensi kami di laman sesawang PIAM, telah disahkan bahawa agensi beroperasi dengan lesen yang benar.

Terlebih dahulu encik Raja meminta agar pihak kami membuat semakan, jika nama beliau ada disenarai hitamakan dan beliau tidak boleh memperbaharui cukai jalan beliau. Selepas semakan kami mendapati nama encik Raja adalah di bolehkan untuk memperbaharui cukai jalan.

Kami telah membantu encik Raja untuk memperbaharui insurans kereta dan cukai jalan, selepas sebut harga di keluarkan encik Raja telah memilih satu diantara dua sebut harga tersebut. Setuju dengan sebut harga maka bayaran telah dibuat dalam talian GIRO (IBG) transfer ke akaun syarikat agensi kami.

Encik Raja membuat bayaran pada 11hb november 2019 jam 4.30 petang, pihak kami terus ke JPJ untuk pastikan cukai jalan di keluarkan pada hari yang sama, pada ke esokannya, 12hb november cukai jalan encik Raja telah di pos melalui Poslaju dan pada 13hb november encik Raja telah memaklumkan bahawa telah menerima Poslaju cukai jalan beliau.

Tawaran kami kepada encik Raja adalah:

 1. Perkhidmatan Percuma
 2. Poslaju Percuma
 3. Laminate Cukai Jalan Percuma
 4. Percuma Hadiah (Voucher KFC)
 5. Percuma cukai jalan bagi 1.0 CC pertama

“Memberi layanan mesra dan mempercepatkan proses perbaharui insurans kereta dan cuakai jalan adalah ke utamaan kami, kami faham akan semua pelanggan kami di STCS.my”

 


 

 

“Cik Tang – Kuala Lumpur, beliau memberikan rate 5 bintang kepada nilai perkhimatan kami.”

 

Berdasarkan dalam perbualan telefon, cik Tang adalah seorang yang ceria, beliau telah memperbaharui insurans kereta secara layan diri (DIY) di laman sesawang kami, dan pihak kami telah menawarkan untuk membantu cik Tang memperbaharui cukai jalan secara percuma.

Pesanan dalam talian di buat pada hari sabtu 10hb november 2019, dan pihak kami telelah mengepos (Poslaju) pada hari isnin 11hb, pada hari berikutnya iaitu selasa 12hb pelanggan memaklum telah selamat menerima sijil cukai jalan beliau.

Tawaran kami kepada cik Tang adalah:

 1. Perkhidmatan Percuma
 2. Poslaju Percuma
 3. Laminate Cukai Jalan Percuma
 4. Percuma Hadiah (Voucher KFC)

“Di STCS.my kepuasan pelanggan adalah KEUTAMAAN kami!”

 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *